Kleintje Kunstkring speelt De Sneeuwkoninging


Het schitterende sprookje van Hans Christian Andersen komt tot leven in deze wervelende familiemusical.

Tekst : Sebastiaan Smits

Muziek:  Tjeerd de Haas

 

Kay en Gerda zijn de allerbeste vrienden en wonen samen in een klein dorpje in het hoge noorden. Maar als het winter wordt, gebeurt er iets vreselijks; Kay krijgt een stukje van een magische spiegel in zijn oog en hart en wordt een koude en ongelukkige jongen. Hij kan de wereld amper meer verdragen en wordt op een avond meegenomen door de Sneeuwkoningin. Samen vertrekken ze naar haar paleis op de Noordpool, waar alles koud is.

Gerda is radeloos en zet alles op alles om haar beste vriend terug te vinden. Zo begint een gevaarlijke zoektocht. Ze ontsnapt aan mensetende rovers, ontmoet een pratende wolf en vecht met de gevaarlijke IJsbijters. Uiteindelijk vindt ze Kay in het paleis van de Sneeuwkoningin. Maar deze is helemaal niet van plan om Kay zomaar te laten gaan.

De Sneeuwkoningin is een verhaal vol fantastische personages, die direct de harten van het publiek zullen stelen. Jong en oud leeft mee met Gerda op haar reis, lacht om de komische pinguïns Hans en Christian en rilt van de ijskoude Sneeuwkoningin.

 

Zin om mee te doen ?

Ben je tussen de 10 en 18 jaar.

Mail naar kleintjekunstkring@hotmail.com

Of kom op donderdagavond naar de Regenboog in Dedemsvaart

Repetities zijn van 19.15 uur tot 21.15 uur