Kaartverkoop Ciske gestart!

De kaartverkoop voor Ciske de Rat is gestart! U kunt uw kaartjes bestellen op de website van de Voorveghter.

Vrijdag 26 oktober, aanvang 20:00
Zaterdag 27 oktober, aanvang 20:00
Zondag 28 oktober, aanvang 14:00

Prijs per kaartje: 19,50 inclusief garderobe.

Direct bestellen? Klik hier.

Muziektheater VAKK weet zijn publiek te verrassen!  Na  ‘Aida’ en ‘Zorro de musical’ brengt VAKK dit jaar de oer-Hollandse musical ‘Ciske de Rat’. In een eigentijdse bewerking ,  zoals deze musical in 2016 in de Nederlandse theaters te zien was.

In deze musical,  met moderne songs en dansen,  ontrolt zich het verhaal van het Amsterdamse schoffie Ciske Vrijmoedt. Heeft hij zijn moeder met opzet om het leven gebracht of is hij het slachtoffer van een ongelukkige samenloop van omstandigheden?

Muziek: Luko Hans
Regie:Timothy Kok
Dans: Michelle Kooi