Aida


VAKK legt op dit moment de laatste hand aan de musical Aida. Ons ambitieuze musical-gezelschap is bijna een jaar lang  bezig geweest  met het instuderen van deze beroemde musical,  die bijna twee jaar lang  een vol Circustheater in Scheveningen trok. We voeren  deze musical integraal op, met alle songs en dansen dus. De hoofdrollen worden vertolkt door de Elburger Freek van der Heide, de Zwolse Jacqueline Quartero, Dedemsvaarter Peter Kip  en Sharon Doldersum uit Zuidwolde. Voor de muziek tekent als vanouds Luko Hans en Timothy Kok nam weer de regie voor zijn rekening. Voor de jeugdrollen werden kinderen van Kleintje Kunstkring ingezet, waaronder de Dedemsvaartse Robin Harsmolle, jeugdreporter van De Toren.

Aida vertelt het verhaal van de Nubische prinses Aida die in de loop van het verhaal moet kiezen tussen de liefde voor de Egyptische generaal Radames en haar rol als troonopvolger in het bezette Nubië.

De voorstelling, met live muziek, wordt opgevoerd op 21, 22 en 23 oktober in theater De Voorveghter in Hardenberg. Kaarten zijn te bestellen via deze link  

poster vakk