Rabobank Clubkas Campagne


Check onze clip!

Heb jij ons fantastische campagne filmpje voor de Rabobank Clubkas Campagne al gezien? Bekijk hem op onze Facebook pagina en deel hem met je vrienden!

Muziek: ‘Ga nou maar gewoon’ uit de musical ‘The Wiz’

Piano: Luko Hans

Tekst: Hadassa Schalen

Dans: Steffie Vos

Beeld: Bas Damming

Geluid: Laurens Bijker

Organisatie: Dianne van Duren

Kids van Kleintje Kunstkring:
Stefanie de Vries, Melvin Knol, Rozelyn Nanning, Melissa Schuiling, Romee Veenstra, Luuk Mellema, Wendy Gosse, Britt Lubbers, Laura van de Velde, Lara van de Berg, Lisa Kottier.

Met speciale dank aan:

The Fellowship Of Accoustics voor het gebruiken van hun prachtige pand

Data Access Europe voor het uitlenen van hun beeld- en geluidsapparatuur

Stem nou maar gewoon

Kom op en stem nou maar, stem nou maar gewoon
Kom op, stem nou maar, stem nou maar gewoon
Laat je handen typen, zet de juiste toon
Kom op, stem nou maar, stem nou maar heel gewoon


Met de Clubkas Campagne van de Rabobank
Kun je zorgen voor een hele mooie klank
Ga naar ’t web en typ dan rabobank.nl
Breng je stem uit op ons, ja kom op doe het snel!

Ben je lid van de Rabo dan krijg jij een kaart
Met daarop 5 stemmen, die zijn heel wat waard
En van al die stemmen geef je ons er 2
Dan gaan wij Alice doen voor de kids om je heen

Kom op en stem nou maar, stem nou maar gewoon
Kom op, stem nou maar, stem nou maar gewoon
Laat je handen typen, zet de juiste toon
Kom op, stem nou maar, stem nou maar heel gewoon

Rabobank leden kunnen stemmen!

Wil jij het mogelijk maken dat Kleintje Kunstkring de musical “Alice in Wonderland” tegen zeer gereduceerd tarief kan opvoeren voor leerlingen van groep 7 en 8 van basisscholen in de regio? Dat kan!Leden van de Rabobank krijgen een stemkaart van de Rabobank Clubkas Campagne ‪#‎VVS‬, waarmee je 5 stemmen kunt uitbrengen op Muziektheater VAKK en andere clubs en verenigingen uit de regio Vaart en Vechtstreek. Stemmen kan van 10 tot en met 24 maart.
IEDERE STEM IS GELD WAARD! Moedig daarom ook je familie en vrienden aan om lid te worden! Iedereen die 12 jaar of ouder is en een Rabobank rekening heeft, kan lid worden!
Let op: Als je een rekening bij de Rabobank hebt ben je nog géén lid! Daar moet je je apart voor aanmelden, dat kan via bovenstaande link. Alleen leden die vóór 12 februari zijn aangemeld ontvangen een stemkaart.
Wil je gratis lid worden om op ons te kunnen stemmen? Alvast bedankt!

rabo

Kleintje Kunstkring speelt ‘Alice in Wonderland’

11403009_569829849824792_8393988320139310745_n

Kleintje kunstkring, al meer dan 10 jaar een begrip in Overijssel, voert dit jaar ‘Alice in Wonderland, de Musical’ op. Dit wereldberoemde verhaal van Lewis Caroll wordt door de leden van Kleintje Kunstkring opgevoerd op 17, 18 en 19 juni in De Baron in Dedemsvaart.
Na grote successen als ‘The Wiz’,’Kruistocht in Spijkerbroek’ en ‘Robin Hood’ is er nu gekozen voor dit eeuwenoude sprookje. Alice beleeft vele avonturen als ze het witte konijn haar hol in volgt. Zo ontmoet ze bijvoorbeeld een pratende deurknop, de hartenkoning en -koningin en de kolderkatten.

Alice wordt gespeeld door Robin Harsmolle, Jildau van Os is de Hartenkoninging en Lisa kottier is het witte konijn. Alle andere rollen worden ook bezet door leden van Kleintje Kunstkring, De jeugdafdeling van muziektheater VAKK.

Ons doel: Een Basisschool voorstelling voor ‘Alice’

Wat is er nu mooier dan je klasgenootjes zien stralen op het grote podium? Als maanden van voorbereiding samen komen in één voorstelling vol zang, dans en spel. De leden van Kleintje Kunstkring komen allemaal uit Dedemsvaart, of de directe omgeving. Hierdoor hebben ze bijna allemaal op een Dedemsvaartse basisschool gezeten en zijn het vaak bekenden en klasgenootjes van de basisschoolleerlingen. Een basisschool voorstelling is dé manier om de Dedemsvaartse jeugd kennis te laten maken met het theater en de musical.

Helaas heeft de cultuur sector nog steeds te maken met dalende budgetten. Hierdoor wordt het ook voor Kleintje Kunstkring steeds moeilijker om de voorstellingen te financieren. Help ons mee door te stemmen op Muziektheater VAKK – Kleintje Kunstkring. Elke stem is geld waard en brengt ons dichterbij ons doel:

Een voorstelling voor basisschoolleerlingen in Dedemsvaart!

11061340_568990689908708_2001106333222638615_n