Informatie

Hoewel inmiddels veel jonge mensen hun weg naar muziektheater VAKK hebben gevonden, en de vereniging inmiddels zo’n 35 leden telt, zijn nieuwe leden altijd van harte welkom. Net als bij collega-verenigingen zijn ook bij ons de mannen in de minderheid. (Jonge) mannen worden daarom met open armen ontvangen.

Elke woensdagavond wordt gerepeteerd in Dedemsvaart. Dit gebeurt onder leiding van de repetitor en/of regisseur. VAKK probeert elk jaar een productie op de planken te zetten. Allereerst wordt een begin gemaakt met het instuderen van de diverse zangstukken. Hierbij is de groep ingedeeld in 4 stemsoorten, nl. alten, sopranen, bassen en tenoren. Vervolgens wordt een begin gemaakt met het in scène zetten van het hele verhaal. Iedereen krijgt een aandeel in de productie, de één wat groter dan de ander.

Nadat alle voorbereidingen afgerond zijn, wordt de productie driemaal opgevoerd in theater De Voorveghter in Hardenberg. Na een jaar-lang samen aan een productie te hebben gewerkt, is elke theatervoorstelling uiteraard een hoogtepunt!

Ben je enthousiast geworden na het zien van onze website, of één van de voorstellingen, en wil je graag een keer komen kijken, dan ben je van harte welkom op één van onze repetities.

De contributie voor volwassenen bedraagt 270€ per productie. Voor jeugdleden tot en met 21 jaar 240€

Wil je eerst meer informatie, dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met één van de bestuursleden of stuur een mail naar secretariaat@muziektheatervakk.nl.