Huidige Productie

Fame Junior is gebaseerd op de originele versie van “Fame de musical”. Het vertelt het inspirerende verhaal van een groep studenten op de populaire “New York School of the Performing Arts” of te wel de kunstacademie voor uitvoerende kunsten.

Het publiek ziet hoe het deze jongeren vergaat op de drukke en zware kunstopleiding. Alle facetten van studeren en jong zijn komen aan bod. Van les en huiswerk tot verliefdheid en pesten. Ook vertelt het verhaal een donkere kant van beroemd worden. Heeft iedereen wel een kans om beroemd te worden, of is dit alleen voor een enkeling weggelegd? En is de weg naar beroemdheid soms niet te zwaar?

Er wordt, zoals verwacht, veel gedanst in Fame. De dansen worden aangeleerd door Michelle Kooi. Het instuderen kost zeker enkele zweetdruppeltjes. Het aanleren van de zang gaat onder leiding van Luko Hans.

Het origineel speelt in de jaren 80 van de vorige eeuw , maar regisseur Manon Toonen heeft de musical naar de huidige tijd gezet. Dus geen beenwarmers, maar topjes in laagjes.

De volwassen rollen worden gespeeld door leden van VAKK.rolverdeling FAME

Carmen DiazLaura van Vugt
Mabel WashingtonBente Wassens
Tyrone JacksonLuuk Mellema
Iris KellyWendy Gosse
Nick PiazzaMelvin Knol
Serena KatzSara van ’t Zand
Schlomo MetzenbaumNoa Ouwerkerk
Goodman King (Goody)Finn Ouwerkerk
Grace Lamb (Lambchops)Lisa Stokkelaar
Joe VegasThijs de Ronde
mevrouw ShermanEline Doldersum
meneer BellLaurens Bijker
mevrouw MyersAlexandra Steenhuis
meneer SheinkopfHarry Bijker
drama studentenNiels Pleeging, Lynde Kappert, Mirthe Schuurhuis, Dana Mensink, Daphne Klos, Floortje Korevaar, Lieke van Wezel.
muziek studentenFelien Klein, Laura Pot, Tess Kleine, Iris Bartels, Eline Kosse, Naomi Nijen Twilhaar, Hannelore Veeningen.
dans studentenLuna Wagenaar, Didi Boessenkool, Zara Haandrikman, Lisanne Meerlo, Roxanne Pleeging, Jolien Visscher.